فروش اینترنتی نرم افزار

  • تاریخ : ۲۴ام تیر ۱۳۹۷





گیاه ترشک درشت طعم خاصی به غذا می‌دهد و همچنین منبع خوب فیبر است. این گیاه کالری کمی داشته، تقریبا هیچ چربی‌ای ندارد و حاوی مقدار کمی پروتئین است. ترشک درشت سرشار از ویتامین ث بوده و همچنین ویتامین‌های آ، ب۶، آهن، منیزیم، پتاسیم و کلسیم را در خود جای داده است. از نظر ترکیبات ارگانیک مفید، ترشک درشت منبع اسیدهای پلی‌فنولیک، فلاونویدها و آنتوسیانین‌ها است. در ادامه به خواص ترشک درشت می‌پردازیم. با فروش اینترنتی نرم افزار همراه باشید.

ترشک درشت

کمک به هضم

محتوای بالای فیبر در این گیاه می‌تواند به بهبود سلامت دستگاه گوارش کمک کند. فیبر به غذا حجم می‌دهد و باعث می‌شود تا راحت‌تر در میان روده‌ها حرکت داشته باشد و این از بروز مشکلات گوارشی نظیر یبوست، اسهال، نفخ و گرفتگی جلوگیری می‌کند. فیبر همچنین در کاهش کلسترول کلی بدن موثر بوده و در نتیجه از سلامت قلب محافظت کرده و از بروز تصلب شرایین، حملات قلبی و سکته مغزی جلوگیری می‌کند.

تنظیم فشار خون

ترشک درشت مقادیر قابل توجهی از پتاسیم را داراست (۱ فنجان آن ۱۵ درصد از نیاز روزانه به پتاسیم را برطرف می‌کند) که برای سلامتی انسان ضروری می‌باشد. پتاسیم یک گشاد‌کننده عروق است که به حفظ تعادل مایعات در سراسر بدن کمک می‌کند. این باعث می‌شود تا تنش موجود بر سیستم قلبی – عروقی کاهش یافته و رگ‌های خونی و شریان‌ها آرامش پیدا کنند.

بهبود بینایی

ویتامین آ ارتباط نزدیکی با بهبود بینایی و کاهش دژنراسیون ماکولا و آب مروارید دارد. بتاکاروتن که از ویتامین آ بدست می‌آید، همانند یک آنتی‌اکسیدان عمل کرده و وقتی با سایر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی در بدن ترکیب می‌شود، می‌تواند به طور قابل توجهی سلامت چشم‌ها را افزایش داده و از مشکلات مرتبط جلوگیری کند.

گردش خون و انرژی

سطوح قابل توجه آهن در ترشک درشت باعث تقویت تولید سلول‌های خون و پیشگیری از کم‌خونی (کمبود آهن) می‌شود. افزایش گردش خون به افزایش سطوح اکسیژن در بدن و اندام‌های حیاتی، تقویت رشد مو، افزایش انرژی و بالا رفتن سرعت بهبودی منجر می‌شود.

تقویت سیستم ایمنی

محتوای ویتامین ث در گیاه ترشک درشت بسیار قابل توجه است (۱ فنجان ترشک درشت حاوی ۱۰۶ درصد نیاز روزانه به این ویتامین است) که می‌تواند به بهینه‌سازی سیستم ایمنی بدن کمک کند. ویتامین ث که با نام اسید اسکوربیک نیز شناخته می‌شود، سیستم ایمنی را تحریک کرده و تعداد گلبول‌های سفید خون را افزایش می‌دهد. گلبول‌های سفید اولین خط دفاعی بدن در برابر عوامل بیماری‌زا و سایر عوامل خارجی هستند.

سایر فواید ترشک درشت

  • درمان مشکلات پوستی نظیر خشکی پوست، راش و خارش.
  • بهبود وضعیت دیابت و تقویت سلامت قلب
  • بهبود سلامت کلیه

هشدار: اگزالیک اسید یک نوع سم است که در گیاه ترشک درشت وجود دارد. به همین دلیل بسیار مهم است که مصرف این گیاه به صورت متعادل باشد. همچنین اگزالیک اسید با رشد سنگ‌های کلیه در ارتباط است. اگر مستعد سنگ کلیه هستید یا به این عارضه دچارید، از مصرف غذاهای سرشار از اگزالیک اسید از جمله ترشک درشت حذر کنید. همچنین برای پختن این گیاه از چدن یا لوازم آلمینیومی استفاده نکنید، زیرا آهن به اگزالیک اسید واکنش نشان داده و باعث می‌شود تا گیاه طعم فلزی و ناخوشایندی پیدا کند.

ترشک درشت

به این مطلب امتیاز بدید!

بنر تلگرام فروش اینترنتی نرم افزار