- تاریخ : ۱۵ام تیر ۱۳۹۷
نکتۀ جالب دربارۀ چای فلفل سیاه این است که میتوان آن را با هر نوع چایی تهیه کرد. این چای در طب سنتی برای درمان سرفه و گلو درد تجویز میشود. معمولا چای فلفل سیاه را با پودر فلفل سیاه، زنجبیل، لیمو، عسل و ترکیبات دیگر تهیه میکنند. با فروش اینترنتی نرم افزار همراه باشید تا طرز تهیه چای فلفل سیاه را بررسی کنیم.
مواد لازم
- ۲ فنجان آب تصفیه شده
- ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه تازه
- ۱ قاشق غذاخوری عسل (اختیاری)
- ۱ قاشق چایخوری آبلیموی تازه (اختیاری)
- ۱ قاشق چایخوری تکههای زنجبیل تازه (اختیاری)
طرز تهیه چای فلفل سیاه
- آب را جوش آورید.
- تمام ترکیبات را به آب جوش اضافه کرده و شعله را خاموش کنید.
- بگذارید برای ۳ تا ۵ دقیقه دَم بکشد.
- چای را از صافی گذرانده و درون ۲ لیوان بریزید و داغ سرو کنید.
نکته: اگر یک چای فلفل سیاه قویتر میخواهید، میتوانید بگذارید تمامِ ترکیبات (به جز عسل) برای چند دقیقه بیشتر دَم بکشند. عسل را بعد از گذراندن چای از صافی اضافه کنید.
فواید چای فلفل سیاه
قرنهاست که در طب سنتی از این چای برای کاهش رادیکالهای آزاد، افزایش گردش خون، کاهش سفتیِ مفاصل، تسکین فشار سینوس، تشویق کاهش وزن و برقراری تعادل محتوای آب در بدن استفاده میشود.

لینک کوتاه مطلب :