فروش اینترنتی نرم افزار

  • تاریخ : ۱۸ام بهمن ۱۳۹۷

کیک انجیر و ماست

کیک انجیر و ماست طرز تهیه ای ساده دارد که میتوان به عنوان وعده صبحانه و یا میان وعده همراه با نوشیدنی میل گردد . کیک ها انواع متنوعی دارند که امروز قصد داریم آموزش یکی از خوشمزه ترین مدل های دسر را برا شما شرح دهیم؛ پس با مجله فروش اینترنتی نرم افزار همراه باشید.


مواد مورد نیاز:

مواد لازم
انجیر ۱۰ عدد
عسل ۳ قاشق سوپ‌ خوری
کره نرم‌ شده ۲۰۰ گرم
پودر قند ۱۷۵ گرم 
لیمو ترش یک عدد
پرتقال نصف عدد
تخم‌ مرغ  ۴ عدد
آرد سفید گندم ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چای‌ خوری
سودا یک قاشق چای‌ خوری
پیمانه ماست ۲۵۰ میلی‌ لیتر

۱ – فر اجاق گاز را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت یا شماره ۴ از قبل گرم کنید. قالب کیکی با قطر ۲۳سانتی‌متر را آماده کنید، سپس کف و دیواره آن را بعد از چرب کردن با روغن مایع، با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌ پزی پوشش دهید.

حالا برش‌های انجیر را در کنار و همچنین روی هم در کف قالب بچینید و ۳ قاشق عسل را روی انجیر ها بریزید.

۲ – کره، پودر قند، رنده پوست لیمو و پرتقال را در کاسه بلوری بزرگی بریزید و با همزن شروع به مخلوط کردن آنها بکنید تا مخلوط حاصل، بی‌رنگ شده و پف کند. سپس کم‌ کم زرده‌های تخم‌مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.

۳ – مواد لازم خشک شامل آرد، بیکینگ پودر و سودا را در ظرفی با هم مخلوط کرده و سپس کمی از آن را به مخلوط کرمی اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس یک قاشق ماست به آن افزوده و هم‌زدن را ادامه دهید. همین کار را به نوبت تا زمانی تکرار کنید که مخلوط خشک و ماست تمام شده و خمیری حاصل شود.

۴ – کاسه تمیزی آماده کنید و سفیده‌ ها ی تخم‌ مرغ را در آن بریزید و با مخلوط‌ کن آن‌قدر بزنید تا پف کرده و سفت شود. حالا ابتدا نیمی از آن را به مایه کیک اضافه کرده و آرام هم بزنید، سپس باقیمانده سفیده زده‌ شده را افزوده و هم‌ زدن را یکی‌ دو بار به آرامی انجام دهید. مایه کیک را روی انجیر ها بریزید و به مدت یک ساعت در فر حرارت دهید تا بپزد.