فروش اینترنتی نرم افزار

  • تاریخ : ۹ام تیر ۱۳۹۷





روغن نارگیل برای تسکین التهاب، بهبود هضم، تقویت مو و پوست، کمک به کاهش وزن، محافظت از قلب، افزایش انرژی، تحریک سوخت و ساز بدن و موارد بسیار دیگر مفید است. اما چگونه می‌توان این روغن پرخاصیت را در خانه تهیه کرد؟ با فروش اینترنتی نرم افزار همراه باشید تا به طرز تهیه روغن نارگیل خانگی بپردازیم.

طرز تهیه روغن نارگیل

طرز تهیه روغن نارگیل

آماده‌سازی: ۲ تا ۳ روز

مواد لازم

  • ۳ عدد نارگیل متوسط
  • پیچ‌گوشتی
  • چکش
  • مخلوط کن
  • پارچه پنیر
  • ۳ کاسه
  • الک
  • ملاقه
  • ۳ فنجان آب بدون کلر
  • صافی
  • شیشه درب دار

دستورالعمل

  1. نارگیل‌ها را با پیچ‌گوشتی سوراخ کرده و آب آنها را درون یک کاسه خالی کنید. آب را دور نریزید.
  2. با چکش به نارگیل‌ها ضربه بزنید تا پوستهٔ بیرونی ترک خورده و گوشت سفید میوه پدیدار شود.
  3. چاقو را گوشهٔ پوسته انداخته و گوشت نارگیل را از آن جدا کنید. البته اینکار بدون نقص نیست و باید بعد از جدا شدن گوشت، قسمت‌های باقیمانده از پوسته را با چاقو بتراشید و از گوشت جدا کنید. می‌توانید پوست نارگیل را دور بیاندازید.
  4. گوشت نارگیل را با آب شسته و تکه تکه کنید تا بتوانید آن را درون مخلوط کن بریزید. آب نارگیل را نیز به مخلوط کن اضافه کنید. این دو را با سرعت بالا و برای چند دقیقه مخلوط کنی تا یکدست شوند.
  5. این ترکیب را درون یک کاسه بزرگ ریخته و سپس آن را فشار دهید تا یک ترکیب خامه‌ای و خمیری بدست آید. به فشرده‌سازی این ترکیب ادامه دهید تا یک توپ درست شود. سپس اجازه دهید ترکیب به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای اتاق باقی بماند.
  6. حالا الک را درون یک کاسه بزرگ گذاشته و بالای آن پارچه پنیر را قرار دهید. ترکیب نارگیل را از کاسه اول با ملاقه بر روی پارچه پنیر در کاسه دوم منتقل کنید. حالا باید ترکیب را درون پارچه پنیر فشار دهید تا آبش درون کاسه دوم بریزد. هدف از انجام اینکار این است که آب را از تکه‌های نارگیل جدا کنید. بعد از گرفتن آب به طور کامل، میتوانید تکه‌های نارگیل که در پارچه باقی مانده‌اند را دور بریزید.
  7. مایع نارگیل بدست آمده را درون یک ظرف بزرگ و کم‌عمق بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. این ظرف را در یک مکان نسبتا خنک، به مدت ۴۸ ساعت نگهداری کنید. سپس ظرف را برای ۳ تا ۸ ساعت درون یخچال بگذارید تا سفت شده و جدا گردد.
  8. روغن به صورت جامد در بالای ظرف تشکیل میشود و برای جدا کردن آن از مایعی که زیرش قرار دارد، باید بسیار با دقت عمل کنید. برای اینکار میتوانید از صافی آهنی استفاده کنید، اما مراقب باشید که با فشار روغن را به درون مایع هل نداده و باعث ترکیب شدن این دو نشوید. بعد از بدست آوردن تمامِ روغن، می‌توانید مایع باقیمانده در ظرف را دور بریزید.

این فرآیند در نهایت حدود ۱ فنجان روغن نارگیل به شما می‌دهد که باید درون شیشه درب‌دار و در یخچال آن را نگهداری کنید. از آنجایی که چربی‌های اشباع این روغن بالا هستند، تا دو سال سالم می‌ماند و به سختی فاسد می‌شود.

اگر ترفندی برای طرز تهیه روغن نارگیل می‌شناسید، آن را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذراید.

طرز تهیه روغن نارگیل خانگی

به این مطلب امتیاز بدید!

بنر تلگرام فروش اینترنتی نرم افزار