فروش اینترنتی نرم افزار

  • تاریخ : ۲۰ام مهر ۱۳۹۷

طرز تهیه مربای انگور بسیار راحت است و طعمی بی نظیر را به شما هدیه می‌کند. این مربای لذیذ را می‌توانید برای صبحانه یا میان وعده استفاده کنید. این مربا بافت نرمی دارد و بسیار مورد پسند است.

اگر به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت می‌گردید، طرز تهیه مربای انگور را مطالعه کند. مربای انگور طعم لذیذ و متفاوتی دارد و همراه با کره برای صبحانه یا میان وعده بسیار دلپذیر خواهد بود. به ویژه برای کودکان مربا در وعده صبحانه می‌تواند گزینه مناسبی باشد، زیرا علاوه بر خواص انگور، انرژی بالایی دارند. در این مطلب طرز تهیه مربای انگور و شرایط نگهداری از آن شرح داده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه مربای انگور

برای تهیه این مربا به یک الی یک ساعت و نیم زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
انگور بدون هسته ۵۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ الی ۵۰۰ گرم
آبلیمو یک قاشق سوپخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

چند نکته:

طرز تهیه مربای انگور

  1. انگور‌ها را کاملا بشویید و از شاخه جدا کنید. سپس آن‌ها را در آبکش بریزید تا رطوبت حبه‌های انگور گرفته شود.

  2. شکر را در سه لیوان آب حل کنید و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا شربت به غلظت برسد.
  3. اکنون انگورها را به شربت اضافه کنید.
  4. صبر کنید تا انگورها کمی نرم شوند و مربا به غلظت مورد نظر برسد.
  5. آبلیمو و وانیل را به مربا اضافه کنید و پس از چند دقیقه آن را از روی حرارت بردارید.
  6. صبر کنید تا مربای انگور به دمای محیط برسد، سپس آن در شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید. البته بهتر است که به مدت یک شب مربا را در محیط رها کنید و سپس درون شیشه بریزید.

طرز تهیه مربای انگور به همین سادگی بود و اکنون می‌توانید از میل کردن این خوراکی خوشمزه لذت ببرید.مربا انگور 1

چند نکته کلیدی:

سعی کنید حتی الامکان مربا را خیلی شیرین تهیه نکنید، زیرا امروزه شیوع ابتلا به دیابت افزایش پیدا کرده است و هرچه قند کمتری مصرف کنیم، در حقیقت به خودمان کمک کرده‌ایم. انگور خواص بسیاری دارد، می‌تواند زوال عقل و آلزایمر را به تعویق بیندازد. انگور حاوی میزان قابل توجهی آنتی اکسیدان است، از اینرو در پیشگیری موثر است. به علاوه این ماده غذایی باعث کاهش سطح کلسترول بد در خون می‌شود و به حفظ سلامت قلب کمک می‌کند. مس، آهن و منگنز موجود در انگور باعث استحکام استخوان‌ها می‌شود. البته در مصرف این ماده غذایی زیاده روی نکنید، زیرا توانایی بدن در انعقاد خون را کاهش می‌دهد. اکنون با طرز تهیه مربای انگور آشنا شده‌اید و خواص کم نظیر این میوه را نیز می‌دانید، پس این مربا را تهیه کنید تا از صبحانه‌ای سالم و مقوی لذت ببرید.

‘); d.write(‘