فروش اینترنتی نرم افزار

  • تاریخ : ۱۷ام مهر ۱۳۹۷

امروز می خواهیم روشی رو به شما یاد بدیم که بتویند با استفاده از اون تشخیص بدید که آیا کیوی هایی که خردیده اید رسیده اند یا نارس هستند.برای همه ما پیش آمده که برای پذیرایی از مهمانی که قرار بوده به خانه بیاید مقداری کیوی خریده‌ایم و وقتی به خانه رسیدیم فهمیدیم همه کیوی‌ها نارس هستند!

برای تشخیص رسیدگی کیوی ابتدا باید به سطح میوه نگاه کنید و به دنبال کیوی‌هایی قهوه‌ای و آلو شکل باشید. باید میوه را بو و لمس کنید و بویی شیرین و میوه‌ای از آن استنشاق کنید. اگر تمام این نشانه‌ها را داشت، کیوی شما رسیده است!

۱-ارزیابی سطح میوه

۱- در هنگام خرید کیوی، کیوی هایی رو انتخاب کنید که دارای پوسته قهوه ای هستند زیرا کیوی های رسیده دارای پوست و مویی قهوه ای هستند. و کیوی هایی که از پشت موی قهوه ای سبزشان قابل تشخیص است هنوز کاملا نرسیده اند.

۲- به دنبال کیوی آلو شکلی باشید. یک کیوی رسیده آلو و یا پیاز شکل است و گرد است. اگر پوست کیوی چروکیده است و صاف نیست احتمالا بیش از حد رسیده و خراب شده.

۳- کیوی های رسیده دارای بویی شیرین و میوه ای هستند. کیوی را از آنجایی که متصل به درخت بوده نزدیک بینی تان بگیرید و آن را بو کنید و ببینید چه بویی می دهد.

۴- به دنبال کیوی با پوست بدون خط و خراش و آسیب دیدگی باشید. زمانی که به دنبال کیوی رسیده هستید، میوه‌تان را از میان آنهایی که آسیب دیده نیستند انتخاب کنید. کیوی‌هایی که پوستی چروک، زخم شده یا لک دار دارند، کیوی‌های خوبی نیستندو

۲-لمس کردن و امتحان کیوی ها

۱- به آرامی کیوی را فشار دهید. با انگشت شست‌تان کیوی را فشار دهید. به دنبال کیوی نرم اما با ساختاری سخت و منسجم باشید. اگر کیوی به نظرتان سفت آمد نرسیده است، اگر خیلی نرم بود بیش از حد رسیده.

۲- درون میوه را بررسی کنید. اگر با وجود همه این کارها باز هم شک دارید که کیوی رسیده است یا خیر، آن را از وصف ببرید. دانه‌های یک کیوی رسیده همگی سیاه هستند و گوشت میوه هم به رنگ سبز براق است.

۳- مزه را تست کنید. مطمئن‌ترین راه برای اینکه بفهمیم کیوی رسیده است یا خیر، مزه کردن طعم آن است. میوه را پوست بکنید و قطعه‌ای از آن را بخورید. دیگر خودتان می‌دانید، اگر مزه شیرینی داشت و بافتی طرد، میوه رسیده است.

۲-رسیده کردن میوه ها توسط خودتان

۱-اگر شما به اشتباه کیوی خریده اید که هنوز نرسیده است و همچنین عجله ای به خوردن آن ندارید می توانید آن را خودتان در خانه رسیده کنید، البته این کار یکی دو روز وقت می خواهد. و این زمان بستگی به رسیده بودن اولیه کیوی، دما و سلیقه شما دارد.  هر چه دمای اتاق گرم‌تر باشد کیوی سریع‌تر می‌رسد. کیوی که گذاشته‌اید برسد را هر روز تست کنید و به محض رسیدن آن را بخورید.

۲- کیوی‌تان را با بقیه میوه‌ها درون کیسه پلاستیکی بگذارید. اگر می‌خواهید کیوی‌تان در عرض ۱ تا ۲ روز برسد آن را به همراه سیب یا موز درون یک کیسه پلاستیکی قرار دهید. با این کار کیوی در معرض گاز اتیلنی که از میوه سیب یا موز خارج می‌شود قرار می‌گیرد و می‌رسد.

۳- کیوی نرسیده را تا زمانی که می‌خواهید رسیده‌اش کنید در یخچال بگذارید. کیوی نرسیده می‌تواند تا چند هفته، و در مواردی حتی تا چند ماه هم در یخچال نگهداری شود. اگر کیوی‌تان رسیده نیست می‌توانید آن را تا زمانی که بخواهید بخوریدش به صورت نرسیده در یخچال نگه دارید.